Temel İlkemiz,
Dürüstlük, Dikkat, Yardımseverlik ve Güvenlik

Özel Güvenlik Eğitimleri,
Eğitim konuları ve Özel güvenlik videolarımızı takip edebilirsiniz.

Site Güvenliği Nasıl Sağlanır?
Güvenlik Görevlisi Kimdir

Özel güvenlik hakkında merak edilenler

Özel güvenlik sektörü, eğitim birimleri, iş istihdam konuları ve yönetim hizmetlerinde özel güvenlik görevlilerinin konumu ile ilgili tüm merak edilen konuları sizlerle paylaşıyoruz.

Merkez

Yayla Mh. Şinasi Dural Cd. Cengiz Plaza No:27 K:2
Tuzla / İSTANBUL

Tel : +90 216 395 95 61
Fax: +90 216 395 95 62

Şube

Ertuğrul, İzmir Yolu Cd. 324/A Tuşpa Plaza Ofis: 62-63 / 16120
Nilüfer/BURSA

Tel.: +90 224 372 09 02
Fax.: +90 224 323 01 69

Marina ve Liman Güvenliği

Marina ve Liman Güvenliği

Liman Güvenliğinin Amacı;

Kamu güvenliğini tamamlayıcı mahiyette olmak üzere, yasa ile korunmasına izin verilen hak ve hürriyetler ile (yaşam, mülkiyet, işletme yönetimi) Tesisin, Tesiste bulunan gemilerin, gemi mürettebatının, yolcuların, yüklerin, liman alt yapısının veya bunların birkaçının, liman personelinin, ziyaretçilerin güvenliği ile fiziki güvenliğin işlerliğini sağlamak amacıyla 5188 sayılı yasa ve yönetmeliğinde yer alan koşullara uygun olarak limanda meydana gelebilecek tehlikeli durumları olmadan önlemek, erken teşhis edebilmek ve uygun müdahelede bulunabilmek amacıyla  özel tedbirler almaktır.

Liman ve Marinalarda üst düzey güvenliği sağlamayı amaçlamaktadır.

Liman ve Marinalardaki En Büyük Tehlikeler;

Patlayıcı Maddeler, Şüpheli Paketler ve araçlarla yapılabilecek terörist saldırılar, Kundaklama, Yangın ve Sabotaj, Silahlı saldırılar, yağma ve talan, Deniz araçlarına ve yüklerine verilebilecek zararlar, Sakıncalı madde ticareti, kaçakçılık faaliyetleri ve kaçak yolcu girişleri, İç ve dış hırsızlıklar, İşçi hareketleri ve işçilerin vereceği zararlar, İş kazaları ve çevresel faktörlerden kaynaklı kazalar, Doğal afetler ve acil durumlardır.

Marina güvenlik hizmetleri konusunda uzman bir şirket olan Easy Life Özel Güvenlik Hizmetleri  AŞ, liman ve marina güvenliği hususunda etkili güvenlik ve koruma sağlamayı hedeflemekte, ponton ve tüm liman sınırları dahilinde gerek gemi, (yat, kotra, motoryat vs) gemi sahipleri, misafirler ve çalışanlar (kaptan, mürettebat ve hizmetliler) için üst düzey güvenliği sağlamayı amaçlamaktadır. 

Easy Life Özel Güvenlik Hizmetleri  AŞ, özel güvenliğin her dalında olduğu gibi marina güvenlik hizmetleri konusunda profesyonel bir firma olup, görevlendirdiği elemanlara marina güvenliği konusunda hizmet içi eğitimler vermektedir.

Profesyonel seviyede verilen marina güvenliği hizmeti, ekibimizin deneyimi ve işine duyduğu özenle beğeni toplamaktadır.

Marina giriş çıkış kontrolü ile birlikte marinalara giriş çıkışların kontrol altına alınması işlemi özenli bir şekilde gerçekleştirilir. Marinada demir atmış olan tekne ve tüm gemilerin güvenliğini sağlamak da tecrübeli özel güvenlik personeline düşen görevler arasında yer alır. Armatörler ve diğer marina kullanıcıları için rehberlik ve danışmanlık hizmetleri de özel marina güvenliği hizmet kapsamına alınır.

Bu alanda ihtiyaç duyduğunuz profesyonel koruma ve güvenlik hizmetlerini tecrübeli ekibimizden alabilirsiniz.

Easy Life Özel Güvenlik Hizmetleri AŞ’nin Marina Güvenlik Hizmetleri Konusunda Verdiği Hizmetler

  • Armatör, mürettebat ve misafirlerin terminal işletme yönetmeliğine uygun hareket etmesini sağlamak,
  • Demirlenmiş olan tekne ve gemilerin güvenliğini sağlamak,
  • Marina giriş çıkış kontrolü ile birlikte giriş çıkışların kayıt altına alınması işlemi,
  • Gümrük gözetimi altındaki ürünlerin kontrolsüz giriş çıkışlarını engellemek için gümrük memurları ile işbirliği yapmak,
  • Terminal yapısındaki kontrol noktalarına ortak alanlardan yetkisiz erişimin engellenmesi,
  • Terminal tesislerini terörizm, vandalizm, hırsızlar ve profesyonel hırsızlıktan ve diğer suç eylemlerinden korumak,
  • Armatörler ve diğer terminal kullanıcıları için çeşitli rehberlik ve danışmanlık hizmetleri sağlamak

Hizmet Alanlarımız

Scroll to Top
Canlı Destek
Canlı Destek
Easy Life Özel Güvenlik WhatsApp Hattı
Easylife Özel Güvenlik\'e hoş geldiniz, yardıma ihtiyacınız olursa bu mesajı yanıtlayın, çevrimiçiyiz ve yardım etmeye hazırız.